HÉT ADRES VOOR BIJZONDER SPEELGOED, KRAAMCADEAU'S & KIDS LIFESTYLE
FYSIEKE WINKEL IN HORST, NOORD LIMBURG
VOLG KRUIMEL VIA INSTAGRAM @KRUIMELKIDSBOUTIQUE

Kruimel kids club - vrijdag 9 augustus 2024

Terug naar overzicht

€ 17,50 Incl. btw

Sensopatische speelochtend voor kinderen van 1 - 4 jaar. We gaan spelenderwijs ontdekken, zintuigen prikkelen en verschillende materialen en texturen te ervaren. Deelname is onder begeleiding van ouder(s).

Lees de volledige productomschrijving

Directe checkout

  • Op voorraad

Productomschrijving

Ontdekken, experimenteren & lekker kliederen, het kan allemaal tijdens Kruimel kids club, een sensopatische speelochtend voor kinderen van 1 t/m 4 jaar. We gaan aan de slag met diverse materialen zoals zand, rijst, schuim en slijm maar ook natuurlijke materialen komen aan bod.
 
Sensopatisch spel draait om het proces, het is dus geen resultaat gericht spel. Kinderen krijgen dus alle ruimte om zelf spelenderwijd op ontdekking te gaan, hun zintuigen te prikkelen en verschillende materialen en texturen te ervaren. 

De speelochtenden zijn een moment van vertragen en verbinden. Om een verbindende factor te creëren tussen ouder(s) en kind komen kinderen altijd onder begeleiding. Als ouder mag je meespelen, genieten van een heerlijke kop koffie - thee of gezellig kletsen met andere ouders. Het is dus ook een laagdrempelige manier om met andere ouders te verbinden en nieuwe contacten te leggen.

Kruimel tip! Trek oude kleding aan!

Datum: vrijdag 9 augustus 9:30-11:00u  ( Maximale groep grootte is 10 kinderen. )

Kosten: € 17,50 per kind, ouders gratis.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »