HÉT ADRES VOOR BIJZONDER SPEELGOED, KRAAMCADEAU'S & KIDS LIFESTYLE
FYSIEKE WINKEL IN HORST, NOORD LIMBURG
VOLG KRUIMEL VIA INSTAGRAM @KRUIMELKIDSBOUTIQUE

MagnaTiles MagnaTiles clear colors deluxe set | 48 delig

Terug naar overzicht

Directe checkout

  • Op voorraad

Productomschrijving

De creatieve verbeeldingskracht van uw kind heeft een uitlaatklep nodig waarmee ze zich niet alleen vrij kunnen uiten, maar ook waardevolle vaardigheden bijbrengen. De Magna-Tiles® Clear Colors 48-delige deluxe set is het antwoord voor kinderen van drie jaar en ouder.

Ondertussen profiteren ze van functies als de volgende:

Veilige, duurzame materialen: vrij van latex, ftalaten en BPA, we maken elke set met ABS-plastic van voedingskwaliteit om de veiligheid van uw kinderen te garanderen zonder de sterkte van onze magnetische vormen in gevaar te brengen. Ze zijn bestand tegen jaren van opwinding en weerstaan ​​schade, of kinderen nu binnen of buiten spelen.
Goedgekeurd voor de STAM speeltechniek: leren is geweldig met de Magna-Tiles® Clear Colors 32-delige set, en docenten zijn het daarmee eens. Onze magnetische vormen komen overal in lesplannen voor dankzij hun vermogen om de ontwikkeling van wiskunde, wetenschap, ruimtelijke en tactiele vaardigheden te bevorderen.
Al onze magnetische tegels verenigen zich met een kenmerkende “klik” die duidt op een veilige verbinding, en er is geen limiet aan wat kan worden gemaakt.

Omvat:
* 12 kleine vierkantjes
* 3 grote vierkanten
* 9 gelijkbenige driehoeken
* 10 rechthoekige driehoeken
* 6 gelijkzijdige driehoeken
* 1 chassis met wielen
* 2 Imagination pieces met rondje
* 2 gelijkbenige driehoeken – met gaten
* 1 magnetische laadklep

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »