HÉT ADRES VOOR BIJZONDER SPEELGOED, KRAAMCADEAU'S & KIDS LIFESTYLE
FYSIEKE WINKEL IN HORST, NOORD LIMBURG
VOLG KRUIMEL VIA INSTAGRAM @KRUIMELKIDSBOUTIQUE

Over Kruimel

Hi, Lara hier! Van origine Zuid Limburgse met bourgondische instelling. Tijdens een strandvakantie, inmiddels 15 jaar geleden, de liefde gevonden bij Frans. Na anderhalf jaar heen en weer pendelen verhuisden wij naar Brabant, niet lang daarna vonden wij ons droomhuis in het Noord Limburgse Horst. 

Samen werden wij in aug ’20 trotse ouders van onze kruimel Fiene. Zij zette mijn wereld op de kop, leerde mij vertragen, deed mij afpellen als een ui en bracht mij tot de kern, ontwaakte onvoorwaardelijke moederliefde in mijn hart en liet mij op een dieper level verbinden dan ik ooit voor mogelijk hield. 

Verder ben ik een typische leeuw; leergierig, creatief, liefdevol, loyaal, moedig, gul, gevoelig, empatisch en everything in between…, Ik ervaar alles tot in de puntjes van mijn tenen. Vaar mijn eigen koers en vertrouw blindelings op mijn instinct.

Het ontstaan van Kruimel

Als kind deed ik niets liever dan winkeltje spelen, als tiener werd thuis de woonkamer geregeld omgebouwd tot verkoopruimte voor mijn creatieve projecten en als volwassene ging ik in loondienst om meer winkelervaring op te doen. Dit allemaal met maar één doel, ooit als zelfstandige mijn eigen winkel runnen. 

Toen tijdens de zwangerschap van Fiene de zoektocht naar fijne babyspulletjes begon, ervaarde ik al snel het gemis van een winkel in de buurt. Via internet zijn de mogelijkheden vaak eindeloos maar ik miste als aanstaande mama de beleving van het binnenlopen bij een fysieke winkel. Zo groeide dus niet alleen het kleintje in mijn buik maar ontstond ook het idee voor Kruimel.

Kruimel Boutique


In september 2021 openden de deuren van de boutique. Aanvankelijk met enkel een baby assortiment maar met het opgroeien van onze dochter groeide ook mijn interesse in de ontwikkeling van het kind.  Zodoende werd er al gauw bijzonder, open einde -en educatief kinderspeelgoed van duurzame merken aan het assortiment toegevoegd.  Eerlijk advies, inspiratie en beleving, dat is waar Kruimel voor staat. Graag ga ik samen met jou op zoek naar speelgoed dat aansluit bij de interesses én ontwikkeling van jouw kruimel.

Duurzaamheid

De keuze voor duurzame merken is een zeer bewuste keuze, hoe -  door wie - en waarvan wordt iets gemaakt? vind ik belangrijke vragen die ik altijd in overweging neem voordat ik een merk of product inkoop. Zo verkoop ik alleen producten waar ik volledig achtersta en die passen binnen mijn visie; met oog voor mens en natuur. 

Bestel jij online? Dan wordt het pakket veelal verzonden in hergebruikte kartonnen dozen met recyclebaar opvulmateriaal. De pakketjes wegbrengen naar het postkantoor doe ik met de fiets. Zo hoop ik met Kruimel een steentje bij te dragen aan een betere wereld. 

Kruimel Kids Club 

Gaandeweg kreeg Kruimel een aantal zijtakken, zo ook Kruimel Kids Club. Om meer kinderen én hun ouders kennis te laten maken met sensopatisch oftewel sensorisch spel organiseer ik geregeld speelmomenten onder de noemer kruimel kids club. Kruimels krijgen hier alle ruimte om spelenderwijs op ontdekking te gaan, hun zintuigen te prikkelen en verschillende materialen en texturen te ervaren. Het is een leuke en speelse manier om ouders en kinderen te verbinden en meer over henzelf en de wereld om hen heen te laten ontdekken. 

 

Kruimel workshop ‘eindeloos spelen’

Spelen is zoveel meer dan tijdverdrijf en/of entertainment. Spelen helpt het kind namelijk belangrijke vaardigheden te ontwikkelen, zo draagt het bij aan de ontwikkeling van o.a. sociaal-emotionele, motorische en cognitieve vaardigheden. Tijdens de workshop eindeloos spelen vertel ik je graag meer 
over hoe spelen bijdraagt aan de ontwikkeling, welk speelgoed hier het beste bij aansluit en hoe dit thuis toe te passen.

Heb je nog vragen? Stuur gerust een berichtje via whatsapp +31(0)617407352 of een e-mail naar [email protected].


Graag tot ziens bij Kruimel !

Kruimel baby & kids boutique 

Jacob Merlostraat 10 
5961 AB Horst

Gratis parkeren voor de deur 

Openingstijden:

 Woe 10:00-17:00u

 Don 10:00-17:00u

 Vrij 10:00-17:00u

  Zat 10:00-16:00u

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »