HÉT ADRES VOOR BIJZONDER SPEELGOED, KRAAMCADEAU'S & KIDS LIFESTYLE
FYSIEKE WINKEL IN HORST, NOORD LIMBURG
VOLG KRUIMEL VIA INSTAGRAM @KRUIMELKIDSBOUTIQUE

Kruimel kids club

Regelmatig organiseer ik bij de boutique speelochtenden voor kinderen van 1 - 4 jaar. Nieuw zijn de speelmiddagen voor kids vanaf 5 jaar. 

Ontdekken, experimenteren & lekker kliederen, het kan allemaal tijdens Kruimel Kids. Tijdens de speelochtend/middag gaan we 1,5uur lang aan de slag met diverse materialen zoals kinetisch zand , speelrijst, schuim en slijm maar ook natuurlijke materialen komen aan bod.

Kids club is tevens een leuke laagdrempelige manier om kennis te maken met sensopatisch spel. 

Sensopatisch spel, klinkt leuk! maar wat is het nu eigenlijk?

Sensopatisch spel oftewel zintuigelijk spel is het beleven en ervaren met je zintuigen, denk aan voelen, horen, kijken en ruiken. Wroeten tussen verschillende materialen met je handen of voeten, kliederen met verf -en/of water. Experimenteren en zodoende leren. 

Sensopatisch spel draait om het proces, het is dus geen resultaat gericht spel. Kinderen krijgen dus alle ruimte om zelf spelenderwijs op ontdekking te gaan, hun zintuigen te prikkelen en verschillende materialen en texturen te ervaren. Voor de allerkleinsten zorg ik dat er een aantal 'taste safe' activiteiten aanwezig zijn.

Waarom sensopatisch spel? 

Het is een leuke manier voor kinderen om spelenderwijs te ontdekken en zo meer over henzelf en de wereld om hen heen te leren. Buiten dat sensopatisch spel erg leuk is, bevordert het fantasierijk denken en draagt het bij aan de motorische en cognitieve ontwikkeling van het kind. Tevens heeft het een ontprikkelende en ontspannende werking, wees dus niet verbaasd als er een lang middagslaapje volgt.   

Ouders

De speelochtenden zijn een moment van vertragen en verbinden. Om een verbindende factor te creëren tussen ouder(s) en kind komen kinderen altijd onder begeleiding. 
Als ouder mag je meespelen, genieten van een heerlijke kop koffie - thee of gezellig kletsen met andere ouders. Het is dus ook een laagdrempelige manier om met andere ouders te verbinden en nieuwe contacten te leggen.

    

Locatie + tijdsduur

Kids club duurt 1,5 uur en vindt plaats in de tuin bij de boutique. 

Adres: Jacob Merlostraat 10

5961 AB Horst

Wil jij ook spelen bij Kruimel kids club?

Bekijk hier beschikbare data.

Ervaringen

Benieuwd hoe anderen kids club hebben ervaren, lees dan snel onderstaande reviews.

        

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »