HÉT ADRES VOOR BIJZONDER SPEELGOED, KRAAMCADEAU'S & KIDS LIFESTYLE
FYSIEKE WINKEL IN HORST, NOORD LIMBURG
VOLG KRUIMEL VIA INSTAGRAM @KRUIMELKIDSBOUTIQUE

Gezinnig Gezinnig | Emotieklets

Terug naar overzicht

€ 19,95 Incl. btw

Het boek Emotieklets is een hulpmiddel om op een ontspannen manier te praten over emoties en plannetjes te maken om beter met al die emoties om te gaan.

Lees de volledige productomschrijving

Directe checkout

  • Op voorraad

Productomschrijving

Veel ouders vinden het lastig om met hun kind in gesprek te gaan over emoties als verdriet, angst of boosheid. Terwijl dat juist zo belangrijk is. Kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve schreef samen met kletsboekenschrijfster Michal Janssen Emotieklets, een nieuwe titel in de kletsserie van Gezinnig. Met Emotieklets leren kinderen hun eigen emoties beter kennen en begrijpen én ontdekken ze hoe ze met hun emoties om kunnen gaan, zonder dat ze weggestopt of gesust worden.

Emotieklets is een speels hulpmiddel voor thuis, maar ook geschikt voor leerkrachten, coaches en therapeuten. Het is gemaakt voor kinderen van 5 tot 12 jaar.
In tegenstelling tot de meeste andere kletsboeken is Emotieklets geen invulboek. Zodoende kun je het gebruiken voor meerdere kinderen en je kunt eenzelfde hoofdstuk of opdracht nog eens doen als je kind weer wat ouder is.
Gebruik het boek om een stevige basis te leggen zodat je kind emoties leert kennen en gaat onderzoeken. Maar ook kun je het boek erbij pakken na een moeilijk moment, bijvoorbeeld na een boze bui.
Lees steeds kleine stukjes. Soms is 1 bladzijde per keer al genoeg. Verwacht geen kant en klare oplossingen (was het leven maar zo simpel!), maar een schat aan oefeningen en inzichten om erachter te komen wat voor jouw kind behulpzaam is.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »