HÉT ADRES VOOR BIJZONDER SPEELGOED, KRAAMCADEAU'S & KIDS LIFESTYLE
FYSIEKE WINKEL IN HORST, NOORD LIMBURG
VOLG KRUIMEL VIA INSTAGRAM @KRUIMELKIDSBOUTIQUE

Gezinnig Gezinnig | Slaapklets voor kleuters deel 1

Terug naar overzicht

€ 14,95 Incl. btw

Voor kleintjes die nog niet kunnen lezen is er Slaapklets voor kleuters ( 4+ ). Een dagboek vol gezellige vragen en opdrachtjes voor het slapengaan.

Lees de volledige productomschrijving

Directe checkout

  • Op voorraad

Productomschrijving

Slaapklets voor kleuters is een behulpzaam boek om de dag rustig en gezellig af te sluiten. Met behulp van plaatjes en vragen kunnen ouder en kind samen de dag doornemen. Wat is er allemaal gebeurd en hoe voelde dat? Het biedt ouders de kans in de belevingswereld van hun kleuter te duiken en voor kinderen is het fijn een moment de volle aandacht van mama of papa te ontvangen.

Iedere linker pagina bevat dezelfde plaatjes: kies één of meer situaties en laat je kind vertellen. ‘Heb je vandaag gedanst? Buiten gespeeld of een werkje gedaan? Werd je daar blij van, of misschien verdrietig of boos?’ De rechterpagina is steeds anders: een kort spelletje, een of twee kletsvragen en een rustige afsluiter, zoals minimassages. Met Slaapklets voor kleuters kun je samen kletsen over de dag, even gek doen, ontspannen en je kind lekker instoppen. Ofwel: Qualitytime voor het slapengaan.

Hardcover, full color, 112 pagina’s (15 x 21 cm)

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »